Gå til indhold

Beboerne godkendte ansøgningen marts 2018
Beboerne i Hyldespjældet godkendte tilbage i marts 2018 helhedsplanen, der skal sikre at området renoveres og fremtidssikres. Derefter har organisationsbestyrelsen i Vridsløselille Andelsboligforening også godkendt helhedsplanen.

BO-VEST fremsendte i sommeren 2018 Skema A-ansøgning til Albertslund Kommune. Kommunen behandlede ansøgningen i november 2018 og havde i den forbindelse ingen bemærkninger til helhedsplanen. De har så anbefalet helhedsplanen overfor Landsbyggefonden.

Landsbyggefonden har 21. januar 2019 fremsendt deres godkendelse af helhedsplanen. Herved har de også godkendt at yde støttede lån til arbejder for i alt ca. 310 mio. kr. Det betyder at finansiering til helhedsplanen er sikret og planen er nu et skridt tættere på en realisering.

Arbejdet kan gå i gang i slutningen af 2019
Næste skridt er, at der skal tilkobles en arkitekt og en ingeniør, som kan omsætte helhedsplanen til et projekt, som en entreprenør efterfølgende kan føre ud i livet. Opgaven med helhedsplanen er så stor, at den skal gennemgå et udbud. Arbejdet med at lave tegninger, inddrage beboere i temagrupper, udførelse af et prøvehus og lignende vil derfor først gå i gang i slutningen af år 2019. Selve byggearbejdet og udførslen af helhedsplanen vil forhåbentligt kunne gå i gang i år 2021 og afsluttes i år 2023 eller 2024.